Стало відомо, хто став нардепом від «Слуги народу» замість Арістова

Читать на русском
Центральна виборча комісія визнала нового обраного депутата Верховної ради від партії Слуга народу.
фото Вікіпедія

У Верховній раді офіційно з’явився новий депутат. Центральна виборча комісія визнала Наталю Локтіонову обраною депутаткою від партії СН.

Про це повідомила пресслужба ЦВК у середу, 2 серпня.

Таїланд, Мальдіви, ОАЕ: luxury відпочинок політиків та чиновників під час повномасштабної війниСкандальні поїздки політиків та чиновників за кордон під час повномасштабної війни – на інфографіці.

Як повідомляється, до комісії надійшла постанова Верховної ради від 27 липня 2023 року, яка достроково припинила повноваження народного депутата Юрія Арістова у зв'язку з його заявою про складання депутатських повноважень.

«ЦВК розглянула вказану постанову та визнала Наталію Локтіонову, наступного за черговістю кандидата, включеного до виборчого списку політичної партії «Слуга народу» під №146, обраною народним депутатом України на зазначених виборах в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі», – наголошується в повідомленні.

Локтіонову було обрано до Ради на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року.

Нагадаємо, Юрій Арістов – уже колишній нардеп «Слуги народу» – потрапив у гучний скандал через відпочинок на Мальдівах під час війни.

27 липня Рада позбавила Арістова депутатського мандата. А вже 28 липня суд обрав Арістову запобіжний захід.

31 липня нардеп СН Андрій Холодов написав заяву про складання депутатських повноважень. За даними ЗМІ, зараз він перебуває на Кіпрі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: