У Білорусі знайшли ще одну локацію вагнерівців

Читать на русском
На території Білорусі спостерігачі виявили ще одну локацію найманців ПВК Вагнер під Осиповичами.
Фото: motolko.help

На території Білорусі виявили ще одну локацію найманців ПВК «Вагнер» під Осиповичами. Там використовують військові склади.

Про це повідомили моніторингову групу «Білоруський Гаюн» у вівторок, 1 серпня.

Усіх «вагнерівців» відкликають з відпусток, вони мають прибути в Білорусь до 5 серпня – ЦНСУсіх лояльних до Євгена Пригожина вагнерівців відкликають з відпусток. За даними ЦНС, замість відпочинку найманці повинні до 5 серпня прибути в розташування білоруських таборів ПВК Вагнер.

«З середини липня розпочалося використання старих військових складів на території колишнього військового містечка №28 «Поплави» під Осиповичами. Активність на території колишнього військового містечка біля села Поплави була помічена після початку прибуття великих організованих колон ПВК «Вагнер» до наметового табору в селі Цель», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, на цій території є 15 будівель, з яких 10 – це військові склади площею до 1070 кв. м. Також там є старе сховище техніки та кілька сторожових приміщень.

«За нашими даними, склади почали використовувати приблизно 18 липня, що підтверджують і супутникові знімки. Порівнюючи знімки від 17 та 24 липня, видно, що з різницею у 7 днів на території колишнього військового містечка з'явилося не менше 6 зон із видимими змінами. Можна розглянути, що на 24 липня вже було роз'їздено деякі під'їзди до ангарів», – зазначили спостерігачі.

Нагадаємо, до Білорусі 28 липня прибула вже 13-та колона вагнерівців. Прикордонники розповіли, скільки всього вагнерівців зараз перебуває у Білорусі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: