До Білорусі прибула вже 13-та колона вагнерівців

Читать на русском
З росії до Білорусі сьогодні вранці заїхала 13-та колона ПВК Вагнер, у її складі понад 80 машин.
Фото: motolko.help

З росії до Білорусі сьогодні вранці заїхала 13-та колона ПВК «Вагнер», у якій налічувалося понад 80 машин. Серед авто є й бронетехніка.

Про це повідомляє Telegram-канал Білоруський Гаюн.

Можливі провокації біля кордонів НАТО: Подоляк висловився щодо «вагнерівців» у БілорусіРосія може використати бойовиків ПВК Вагнера для провокацій біля кордону Польщі та країн Балтії.

Як повідомляється, «вагнерівці» заїхали трасою М5 від Бобруйска у напрямку Осиповичів. Машини їхали під російськими номерами і так званої «ЛНР» у супроводі ДАІ Білорусі.

У колоні присутні бронеавтомобілі Щука (Чекан), бензовози, ПАЗ, автобуси, КАМАЗи тентовані та бортові, фури та Урали, пікапи та легкові авто, кілька тралів, вантажівка з маніпулятором та «буханки».

Нагадаємо, 27 липня з росії до Білорусі приїхала вже 12-а колона найманців ПВК «Вагнер». У її складі було щонайменше 50 одиниць автомобільної техніки.

26 липня до Білорусі приїхала 11-та колона «вагнерівців» із новим видом техніки. Раніше в ДПСУ повідомляли, скільки всього «вагнерівців» зараз у Білорусі. А Олександр Лукашенко заявив, що його «напружують» найманці ПВК «Вагнер», бо вони нібито хочуть атакувати Польщу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: