«Хотіли б собі такого президента»: у МЗС рф назвали свою версію, чому українці ненавидять путіна

Читать на русском
Марія Захарова вважає, що українці ненавидять путіна, бо вони хотіли б, щоб він був у них президентом.
Фото: ТАРС

Представниця Міністерства закордонних справ росії Марія Захарова вважає, що українці ненавидять володимира путіна не за його агресію щодо нашої країни та сотні воєнних злочинів, а тому, що «хотіли б собі такого президента».

Такою думкою вона поділилася в інтерв'ю пропагандистському телеканалу RT.

Залишилося тільки застрелитися в бункері: як путін йде слідами ГітлераРосійський президент наполегливо йде слідами лідера нацистської Німеччини. Фінал, сподіваємося, буде таким самим. На інфографіці – що спільного у путіна та Гітлера.

«Трагедія українського народу полягає в тому, що вони дуже хочуть, щоби у них теж був такий президент, як путін, а у них увесь час ті, кого їм дає Захід. Це Фройд, розумієте», - сказала вона.

«Вони [українці] ненавидять, зовні ненавидять і дуже агресивні щодо путіна рівно тому, що вони хотіли б, щоб путін був у них президентом. Ось їм такого потрібно — відкритого, рішучого, того, хто знає, говорить, як ви кажете, не за папірцем, який йому прислали з Вашингтона, а того, хто говорить, тому що він знає, про що він говорить», — вважає Захарова.

Нагадаємо, що за даними опитування, проведеного рік тому, абсолютна більшість українців негативно ставиться до путіна.

Як погіршувалося ставлення українців до росії та росіян, можна дослідити на інфографіці «Слово і діло».

Зазначимо, що Офіс генпрокурора України ще у березні 2022-го повідомив Захаровій про підозру у скоєнні злочинів проти України та її громадян.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: