У рф аявили про атаку на їхній військовий корабель у Чорному морі

Читать на русском
Міноборони рф заявило, що патрульний корабель Сергій Котов Чорноморського флоту росії зазнав атак безекіпажних катерів.
Корабль Сергій КотовФото Міноборони рф

Патрульний корабель «Сергій Котов» Чорноморського флоту рф зазнав атак безекіпажних катерів у південно-західній частині Чорного моря. У росії заявили, що винна в атаці Україна.

Про це повідомило Міноборони рф у вівторок, 25 липня.

Експерт пояснив, чи можуть БПЛА Bayraktar топити російські військові корабліВеликої шкоди військовому кораблю не завдати, навіть якщо БПЛА дивом потрапить в ракетну установку із зарядженою туди ракетою

«Сьогодні вночі збройними силами України здійснено безуспішну спробу атакувати двома морськими швидкохідними керованими безекіпажними катерами патрульний корабель «Сергій Котов» Чорноморського флоту», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, корабель виконував завдання з контролю судноплавства в південно-західній частині Чорного моря (370 км на південний захід від Севастополя).

Росіяни традиційно звинуватили в атаці Україну та заявили, що вона була нібито безуспішною.

«При відбитті атаки обидва дистанційно-керовані катери противника знищені вогнем зі штатного озброєння російського корабля на дистанції 1000 і 800 метрів», – йдеться у повідомленні.

У Міноборони рф запевнили, що постраждалих немає, а корабель продовжує виконання завдань.

Нагадаємо, наприкінці травня у Чорному морі атакували російський розвідувальний корабель «Іван Хурс». Тоді удару завдали невідомі морські безпілотники.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: