Зеленський провів нове засідання Ставки: названо ключові питання

Читать на русском
За словами президента, на засіданні були підняті три питання. Учасники Ставки говорили про актуальну ситуацію на лінії фронту, відповідь України на ракетні удари по південних областях та зерновий коридор.
Фото: Getty Images

Президент Володимир Зеленський у понеділок, 24 липня, провів засідання Ставки Верховного головнокомандувача.

Про це він повідомив у своєму Telegram-каналі.

Сімнадцять місяців повномасштабної війни: що обіцяє ЗеленськийЗеленський обіцяє розвиток потужного військово-промислового комплексу країни, затвердження Української доктрини та початок тренувань пілотів на F-16.

За словами Зеленського, учасники засідання обговорили три питання. Перше стосувалося актуальної ситуації на фронті та планування наступальних та оборонних дій України.

Друга тема, яка порушувалася на засіданні, – відповідь України на російські удари по зерновій інфраструктурі та культурній спадщині у південних областях.

Крім того, сторони обговорили розблокування Чорного моря та зерновий коридор.

«Доповіді Головкома Залужного, командувачів Сирського, Тарнавського, начальника ГУР Буданова та віце-прем'єра Кубракова. Працюємо однією командою. Результати будуть відчутні», – пообіцяв Зеленський.

Нагадаємо, сьогодні президент провів нараду щодо експорту української агропродукції сухопутним шляхом. Він зазначив, що влада сподівається на домовленості з Європейською комісією, але готується «до будь-якого розвитку подій».

Раніше Зеленський закликав союзників передати Україні більше ППО та зброї на тлі ракетного обстрілу Одеси.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: