У Вінниці в гуртожитку місцевого університету пролунав вибух, є загиблий

Читать на русском
Близько опівночі до поліції надійшло повідомлення про вибух в одній із кімнат гуртожитку. Внаслідок інциденту загинув чоловік.
Ілюстративне фотоНацполіція

У гуртожитку Вінницького національного аграрного університету в ніч на 15 липня пролунав вибух. Внаслідок інциденту загинув чоловік.

Про це повідомила речниця Нацполіції Вінницької області Заріна Маєвська в коментарі виданню «Суспільне».

«Близько опівночі до поліції надійшло повідомлення про вибух в одній із кімнат гуртожитку. Виїздом на місце події було виявлено тіло 39-річного чоловіка. Він тимчасово проживав у кімнаті цього гуртожитку та паралельно проводив там ремонтні роботи», – наголосила Маєвська.

Як зазначають у поліції, більше ніхто не постраждав. Мешканців гуртожитка евакуювали. Після обстеження приміщення вони повернулися до кімнат. За попередньою інформацією, вибухнув пристрій не військового призначення.

Правоохоронці відкрили провадження за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) з позначкою самогубство.

Нагадаємо, що за вказівкою міністра внутрішніх справ у Національній гвардії розпочали службове розслідування за фактом вибуху у Шевченківському районному суді Києва, який влаштував Ігор Гуменюк – обвинувачений у справі про вибух біля будівлі Верховної Ради під час заворушень у 2015 році. Сам Гуменюк унаслідок вибуху загинув на місці події.

Раніше на Полтавщині, у місті Лохвиці, чоловік застрелив двох сусідів та сусідку, а потім підірвався на гранаті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: