У Кривому Розі вибухнув газ у багатоповерхівці, є постраждалі

Читать на русском
Несучі конструкції будівлі в результаті вибуху не пошкоджені. Врятовано 10 осіб, всі вони постраждали під час інциденту
Фото з місця подійFacebook

Внаслідок вибуху побутового газу в п'ятиповерховому багатоквартирному будинку у Кривому Розі 3 квітня постраждало щонайменше 10 осіб, у тому числі одна дитина. Обійшлося без загиблих.

Про це повідомляє пресслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області в Facebook.

Відзначається, що вибух стався близько сьомої години ранку в п'ятиповерховому будинку по вулиці Героїв полку «Азов» в Кривому Розі. В результаті вибуху будинок пошкоджений – частково розбиті міжкімнатні перегородки, у вікнах другого під'їзду вибиті шибки. Виникло загоряння, яке загасили через годину.

Несучі конструкції будівлі в результаті вибуху не пошкоджені. Врятовано 10 осіб, всі вони постраждали під час інциденту. Ушпиталені один чоловік з опіками та дві жінки з отруєнням продуктами горіння, інші від ушпиталення відмовилися.

Нагадаємо, що до цього, вранці 23 березня в багатоповерховому будинку в Кропивницькому стався вибух побутового газу. В результаті вибуху був пошкоджений будинок, були постраждалі.

До цього, 9 лютого на території колишнього заводу в Дарницькому районі Києва стався вибух, в результаті якого загинули чотири людини, ще п'ятеро отримали тілесні ушкодження. Як виявилося, причиною стало недотримання правил безпеки при роботі кустарної ювелірної майстерні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: