Вибух у Шевченківському суді: в Нацгвардії розпочато службове розслідування

Читать на русском
Розслідування розпочате для всебічного та об'єктивного встановлення всіх обставин події, що трапилась, зокрема щодо правильності дій особового складу варти НГУ, яка здійснювала конвоювання підсудного до суду.
vechirniy.kyiv.ua

За вказівкою міністра внутрішніх справ у Національній гвардії розпочали службове розслідування за фактом інциденту, який трапився у Шевченківському суді Києва у середу, 5 липня.

Про це пресслужба Міністерства внутрішніх справ України повідомляє у Telegram.

«Розслідування розпочате для всебічного та об'єктивного встановлення всіх обставин події, що трапилась, зокрема щодо правильності дій особового складу варти НГУ, яка здійснювала конвоювання підсудного до суду», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що вибух у Шевченківському районному суді Києва влаштував Ігор Гуменюк – обвинувачений у справі про вибух біля будівлі Верховної Ради під час заворушень у 2015 році. Сам Гуменюк унаслідок вибуху загинув на місці події.

Варто зазначити, що зловмисника звинувачували в тому, що він кинув гранату під час заворушень біля Верховної Ради 31 серпня 2015 року. У тій трагедії загинули 4 бійця Нацгвардії, постраждали 157 людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: