«Створюємо загін безсмертних»: Буданов відреагував на російські фейки про свою загибель

Читать на русском
Глава Головного управління розвідки Міноборони прокоментував вкиди російської пропаганди про свою нібито смерть від поранення, отриманого наприкінці травня.
Фото: ArmyInform

Глава Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов прокоментував вкиди російської пропаганди про свою нібито смерть від поранення, отриманого наприкінці травня.

Заяву, присвячену цій темі, керівник розвідки зробив у коментарі Kyiv Post.

За його словами, колишні та нинішні військові командири формують в Україні «загін безсмертних», який переслідуватимуть росіян скрізь, навіть у страшних снах.

«Зараз в Україні створюється спеціальний загін безсмертних командувачів – Валерій Залужний, я Степан Бандера, Симон Петлюра, Іван Мазепа. Тому у росіян та їхніх пропагандистів ще буде багато роботи у нервовій, істеричній обстановці. Загін безсмертних вночі приходитиме у сни до російських обивателів, які прагнули захопити Україну, і їх кошмарити», – заявив Буданов.

Нагадаємо, 15 червня російські ЗМІ повідомили, що Буданов нібито отримав поранення внаслідок ракетного удару по штаб-квартирі ГУР у Києві 29 травня. А кілька днів тому пропагандисти почали стверджувати, що глава ГУР нібито «помер, не приходячи до тями». При цьому в управлінні розвідки відразу спростували російський фейк про поранення Буданова.

Більше того, сьогодні президент Володимир Зеленський повідомив, що Буданов брав участь у засіданні Ставки Верховного головнокомандувача.

Раніше заступник міністра оборони Ганна Маляр пояснила, навіщо росіяни почали розповсюджувати фейки щодо ліквідації військового командування Сил оборони.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: