Одеського військкома Борисова звільнено, правоохоронці розслідують його діяльність – ОК Південь

Читать на русском
За словами Гуменюк, в даний момент правоохоронці збирають доказову базу щодо Борисова. Керівництво Одеським обласним ТЦК СП довірили його заступнику.
Фото: Facebook Євген Борисов

Скандального одеського військка Євгена Борисова було звільнено з посади начальника керівника Одеського обласного терцентру комплектування та соціальної підтримки.

Про це в ефірі 24 каналу розповіла речник Оперативного командування Південь Наталія Гуменюк.

За її словами, наразі правоохоронці збирають доказову базу щодо Борисова.

«Наразі відбувається процедура, вона має певну протяжність у часі, передачу посади та подальшу планову реалізацію офіцера. Ми не перешкоджаємо діяльності правоохоронних органів, ті порушення та провадження, які були порушені, вони продовжуються, правоохоронні органи працюють, доказова база збирається», – розповіла Гуменюк.

Вона також додала, що керівництво Одеським обласним ТЦК СП довірили заступнику Борисова, який тимчасово обійматиме цю посаду «згідно з посадовими обов'язками».

Нагадаємо, нещодавно журналісти повідомили, що родина Борисова володіє нерухомістю в Іспанії, вартість якої оцінюється у кілька мільйонів доларів. Нерухомість було придбано вже під час повномасштабного вторгнення рф. Після цього президент Володимир Зеленський доручив Головнокомандувачу ЗСУ Валерію Залужному звільнити скандального одеського військкома.

А у квітні Зеленський рекомендував Головкому ЗСУ відправити на фронт переважну більшість військкомів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: