У Міноборони розповіли, як відбуватиметься перевірка способу життя військкомів

Читать на русском
Представники ЗСУ та правоохоронці мають намір перевірити спосіб життя всіх голів терцентрів комплектування та соціальної підтримки. Про це заявив заступник міністра оборони Олександр Павлюк.
Ілюстративне фото / УНІАН

Представники ЗСУ та правоохоронці мають намір перевірити спосіб життя всіх голів терцентрів комплектування та соціальної підтримки.

Про це в ефірі телемарафону заявив заступник міністра оборони України Олександр Павлюк.

Зеленський рекомендував Залужному відправляти воєнкомів на фронт – голова МіноборониМіністр оборони розповів про рекомендацію Зеленського Залужному – відправляти воєнкомів на фронт, а на їхнє місце призначати військових, які отримали поранення.

За його словами, відповідну робочу групу вже створено, до неї увійшли представники ЗСУ, НАЗК, ГБР, СБУ та Нацполіції.

«Правоохоронці перевірятимуть свої питання – від моніторингу способу життя керівництва ТЦК до порушення чинного законодавства. Крім того, створено групу від ЗСУ, яка аналізуватиме виконання завдань і прийматиме відповідну інформацію від людей, аналізуватиме її», – сказав Павлюк.

Він уточнив, що перевірка правоохоронців покликана визначити, на скільки декларація військовослужбовців відповідає їхньому реальному способу життя, а перевірка ЗСУ – наскільки якісно військкоми виконують свої прямі обов'язки.

Павлюк також додав, що за результатами перевірок буде напрацьовано конкретні пропозиції щодо покращення роботи військкоматів.

Нагадаємо, раніше резонанс у суспільстві викликала історія одеського військкома Євгена Борисова. За заявами ЗМІ, його родина володіє нерухомістю в Іспанії, вартість якої оцінюється в кілька мільйонів доларів. Крім того, родина військкома нібито має кілька елітних авто.

Сьогодні стало відомо, що Борисова було звільнено з посади начальника керівника Одеського обласного терцентру комплектування та соціальної підтримки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: