Поліція розслідує побиття жінки співробітником ТЦК на Закарпатті

Читать на русском
Поліція проводить розслідування за фактом побиття жінки працівником військкомату в Ужгороді.
Ілюстративне фотоrubryka.com

Поліція проводить досудове розслідування за фактом побиття жінки працівником територіального центру комплектування у Закарпатській області.

Про це повідомляє МВС.

Одеського військкома Борисова звільнено, правоохоронці розслідують його діяльність – ОК ПівденьЗа словами Гуменюк, в даний момент правоохоронці збирають доказову базу щодо Борисова. Керівництво Одеським обласним ТЦК СП довірили його заступнику.

«25 червня на спецлінію «102» надійшло повідомлення про те, що на одній із вулиць Ужгорода невідомий чоловік вчинив конфлікт з військовослужбовцем та його дружиною. Зловмисник наніс тілесні ушкодження жінці, після чого втік з місця події. Співробітники поліції встановили, що нападником є 55-річний місцевий житель, працівник ТЦКСП. Його розшукали та доставили до районного управління поліції. Встановлено, що фігурант перебував у стані алкогольного сп’яніння», – розповіли правоохоронці.

Співробітнику військкомату готують повідомлення про підозру. Відомості за фактом вчинення кримінального правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань із правовою кваліфікацією ч. 1 ст. 125 КК.

Зазначимо, про інцидент стало відомо вчора від самої постраждалої – журналістки Тетяни Новак. Вона розповіла, що в одному із магазинів Ужгорода, куди вона зайшла зі своїм чоловіком-військовим, її побив нетверезий офіцер Закарпатського обласного військкомату Костянтин Варі.

Заступник міністра оборони Олександр Павлюк зазначив, що в рамках перевірки роботи військкоматів у всіх регіонах готові реагувати на кожен інцидент із негідною поведінкою їхніх співробітників. «Підкреслю, що всі випадки, що ганьблять високе звання військовослужбовця Збройних Сил України, офіцера, не залишаться без жорсткої реакції. За кожною подібною ситуацією буде проведено службові розслідування, а винних — притягнуто до суворої відповідальності згідно з чинним законодавством», – написав він.

Нагадаємо, представники ЗСУ та правоохоронці мають намір перевірити спосіб життя всіх голів терцентрів комплектування та соціальної підтримки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: