У США сталася масова стрілянина: щонайменше двоє загиблих та майже 30 поранених

Читать на русском
Наразі немає інформації щодо підозрюваних чи мотивів злочину, проте на місці працюють слідчі. Двоє людей загинули і ще 28 зазнали поранень.
Ілюстративне фотоУкрінформ

Внаслідок масової стрілянини на вечірці в місті Балтімор, штат Меріленд загинули двоє людей.

Про це повідомляє CNN.

Як зазначається, дев’ятьох людей доставили до місцевих лікарень, троє постраждалих перебувають у важкому стані.

Комісар поліції Балтімора Річард Ворлі повідомив, що до поліції надійшло кілька дзвінків після 00:30 за місцевим часом. Після прибуття правоохоронних органів на місце події було виявлено тіло однієї загиблої жінки та дев’ятьох осіб, які зазнали вогнепальних поранень.

Згідно зі словами Ворлі, наразі немає інформації щодо підозрюваних чи мотивів злочину, проте на місці працюють слідчі.

Водночас, мер міста Брендон Скотт відреагував на трагічний інцидент, назвавши вчинок стрільця «безрозсудним» та «боягузливим». За його словами, ця подія має привернути увагу до наслідків та необхідності боротьби з надмірним розповсюдженням нелегальної зброї у Балтіморі.

Нагадаємо, що нещодавно, 30 червня, в аеропорту Кишинева сталася стрілянина. Внаслідок інциденту було застрелено представника прикордонної поліції та співробітника служби безпеки аеропорту. Стрілком, який убив у міжнародному аеропорту Кишинева двох людей, виявився 43-річний громадянин Таджикистану.

Також в Одесі вдень 1 червня сталася перестрілка, внаслідок якої двоє людей загинули, ще одну було поранено. За попередньою інформацією, причиною стрілянини став конфлікт між родичами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: