У Запорізькій області окупанти перестріляли один одного

Читать на русском
У тимчасово окупованому Томкаку Запорізької області між російськими військовими стався конфлікт, який закінчився перестрілкою.
Getty Images

У тимчасово окупованому Томкаку Запорізької області між російськими військовими стався конфлікт, який закінчився перестрілкою.

Про це повідомляє Запорізька обласна військова адміністрації.

Відомо, що через перестрілку загинули чотири окупанти, ще близько десяти загарбників отримали поранення.

«Поблизу населеного пункту Токмак, тимчасово окупованого ворогом, стався словесний конфлікт між військовослужбовцями Росії, який переріс у збройну сутичку, в результаті якої загинули четверо і отримали поранення близько десяти окупантів», – йдеться в повідомленні.

На трьох напрямках війська рф завдали авіаударів, ЗСУ відбили два наземні штурми – ГенштабМинулої доби російські окупанти завдали авіаударів по населеними пунктами на Авдіївському, Бахмутському та Харківському напрямках.

Додамо, що вчора, 1 липня, ворог 31 раз обстріляв українські позиції на запорізькому напрямку, застосовуючи танкове озброєння, реактивну і ствольну артилерію уздовж всієї лінії зіткнення.

Раніше повідомляли, що кремль хоче анексувати Херсонську та Запорізьку області України та приєднати їх до себе на зразок «Таврійської губернії».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: