У Маріуполі загарбники ділять вціліле майно, влаштовуючи перестрілки – міськрада

Читать на русском
Також окупанти почали різати металолом, який, скоріш за все, планують вивозити до російської федерації. Обкрадання міста триває.
Ілюстративне фото24 канал

У тимчасово окупованому Маріуполі регулярно чутно автоматні черги. Причиною є те, що російські загарбники ведуть «розборки» в стилі 90-их за вціліле міське майно.

Про це міська рада Маріуполя повідомляє у Телеграмі.

«Назад у 90-ті. Чергові розборки окупантів у Маріуполі. Жителі міста пишуть про триваючі автоматні черги. Це вже стає нормою - вирішувати проблеми через перестрілки. От тільки мирні жителі, як завжди, нікого не цікавлять, але саме вони можуть стати невинними жертвами», - йдеться в повідомленні міськради.

Командири росіян влаштовують стрілянину між собою – перехоплення розвідкиРосійські військові влаштовують п'яні перестрілки між собою, використовуючи при цьому якк стрілецьку зброю, так і гранати.

Водночас, згідно з інформацією, оприлюдненою мерією Маріуполя, днями над комбінатом ім. Ілліча піднявся дим. Схоже, що окупанти почали різати металолом, який, скоріш за все, планують вивозити до російської федерації. Обкрадання міста триває.

Нагадаємо, що окупаційна влада в Маріуполі скорочує перелік осіб, яким буде видаватися гуманітарна допомога, починаючи з понеділка, 22 серпня.

«З завтра в Маріуполі знов скорочують перелік осіб для видачі гуманітарки. Тепер - виключно для пенсіонерів 65+; людей з інвалідністю 1-2 груп та дітей до 3 років. Всі інші - якось самі», - написав радник мера міста Петро Андрющенко.

Нещодавно росія почала повертати депортованих маріупольців додому. Більшість із цих людей не має вцілілого житла в місті і змушена буде жити на вулиці або вламуватись у квартири інших маріупольців в евакуації.

Окрім цього, у тимчасово окупованому Маріуполі в суботу, 20 серпня, відбувся замах на самопроголошеного мера Костянтина Іващенка.

Раніше ми повідомляли, що у Маріуполі росЗМІ знімають постановочні сюжети перед розбомбленим драмтеатром.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: