В окупованому Мелітополі загарбники влаштували перестрілку зі співробітниками ФСБ

Читать на русском
У одному з мікрорайонів тимчасово окупованого Мелітополя Запорізької області російські окупанти влаштували перестрілку зі співробітниками ФСБ.
unn.com.ua

У одному з мікрорайонів тимчасово окупованого Мелітополя Запорізької області російські окупанти влаштували перестрілку зі співробітниками ФСБ.

Про це розповів мер Мелітополя Іван Федоров.

«Окупанти перетворили Мелітополь на кримінальну столицю окупованої частини Запорізької області. Влаштовують нічні розбірки», – йдеться в повідомленні.

За його словами, в ніч з 15 на 16 червня п’яні російські військові, які заселились в одну з квартир багатоповерхівки на мікрорайоні, відкрили вогонь по ФСБшниках і так званій військовій поліції, які приїхали їх вгамувати. Тоді як минулого тижня «поліція «влаштувала перестрілку з осетинами.

Крім цього, в окупованому місті росіяни провокують аварії, на великих перехрестях встановлюють блок-пости і проводять тотальні обшуки, а «підозрілих» людей забирають в комендатуру або садять на підвал.

Нагадаємо, вночі 12 червня у тимчасово окупованому Мелітополі пролунали вибухи у локомотивному депо, де було знищено ворожий тепловоз. Саме ним росіяни постачали паливо для своїх бійців на фронт.

Також стало відомо, що вчора, 16 червня, у тимчасово окупованому Бердянську підірвали автомобіль, який належав одному з російських «гастролерів».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: