У Білорусі будують табори для «вагнерівців» за 200 км від українського кордону – росЗМІ

Читать на русском
В Осиповичах Могильовської області почали будувати табір для найманців Вагнера. Він буде розташований за 200 км від кордону з Україною.
korrespondent.net

В Осиповичах Могильовської області почали будувати табір для найманців «Вагнера». Він буде розташований за 200 км від кордону з Україною.

Про це повідомляє російське видання «Верстка».

Відомо, що площа табору в Осиповичах становитиме 24 тисяч квадратних метрів. Він буде розрахований на вісім тисяч ліжок. Роботи з будівництва уже стартували. Втім у виданні стверджують, що таборів буде кілька.

Інформацію про переведення «вагнерівців» до Білорусі підтверджують і їхні родичі. Зокрема, мова йде про тих бойовиків, як перебували в Ростові-на-Дону.

«Одна з родичок з посиланням на свого знайомого повідомила, що підрозділи ПВК «Вагнер», що залишилися в Ростові-на-Дону, направлять до Білорусі. Ще одна співрозмовниця видання розповіла, що її чоловік, який у суботу перебував у Ростові, повідомив їй про відправку до Білорусі «швидше за все», але більше на зв'язок не виходив», – додають у виданні.

Нагадаємо, колишній голова Генерального штабу Великої Британії генерал Річард Даннатт заявив, що Україна має остерігатися можливого нападу «вагнерівців» на Київ, після того, як ватажок Євгеній Пригожин виїхав у Білорусь.

В українській розвідці ж стверджують, що станом на понеділок, 26 червня, немає інформації, що найманці ПВК «Вагнера» перегруповуються та переходять на Білорусь.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: