Протягом доби відбулось 29 бойових зіткнень з ворогом: ситуація на фронті

Читать на русском
Ворог зосереджує основні зусилля на Лиманському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Протягом доби, 24 червня, відбулось 29 бойових зіткнень.
Getty Image

Ворог зосереджує основні зусилля на Лиманському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Протягом доби, 24 червня, відбулось 29 бойових зіткнень.

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ у Facebook.

Всього протягом минулої доби ворог завдав 53 ракетних та 15 авіаційних ударів, також здійснив близько 50 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

На Волинському та Поліському напрямках оперативна обстановка без суттєвих змін.

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних з Україною районах. Здійснив мінометні та артилерійські обстріли населених пунктів Чернігівської, Сумської та Харківської областей.

На Куп’янському напрямку ворог проводив наступальні дії у напрямку Берестового, успіху не мав.

На Лиманському напрямку противник здійснив безуспішні наступальні дії в напрямку Веселого. Завдав авіаційних ударів та артилерійських обстрілів.

На Бахмутському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії в районі Іванівського Донецької області.

На Авдіївському напрямку противник завдав авіаційних ударів в районах Авдіївки та Сєверного Донецької області. Здійснив артилерійські обстріли 11 населених пунктів Донецької області.

На Мар’їнському напрямку ворог проводив наступальні дії в районі Мар’їнки, успіху не мав.

На Шахтарському напрямку ворог завдав авіаційних ударів в районах Пречистівки, Золотої Ниви, Макарівки та здійснив обстріли населених пунктів Донецької області.

На Запорізькому та Херсонському напрямках противник продовжує вести оборонні дії, зосереджує основні зусилля на недопущенні просування наших військ. Вчора росіяни здійснили артилерійські обстріли близько 50 населених пунктів Херсонської області.

Також у Генштабі розповідали, що на Херсонщині окупанти займають лікарні, позбавляючи медичної допомоги місцевих жителів.

Також писали, що Східне угруповання військ ЗСУ 24 червня розпочало наступ на кількох напрямках одночасно.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: