Влада Ірану назвала бунт Пригожина внутрішньою справою росії

Читать на русском
Один із головних союзників країни-окупанта на міжнародній арені відмовився прямо засудити дії ватажка вагнерівців. Натомість у Тегерані закликали дотримуватися верховенства закону в рф.
Фото: AP

Влада Ірану відмовилася засуджувати дії ватажка ПВК «Вагнер» Євгена Пригожина.

Відповідну заяву, присвячену подіям у рф, зробив представник МЗС країни Насер Канаані, його слова цитують росЗМІ.

Путін планує ліквідувати Пригожина та пообіцяти амністію «вагнерівцям» – росЗМІПрезидент росії володимир путін наказав силовикам ліквідувати голову вагнерівців Євгена Пригожина та готовий надати амністію найманцям, щоб уникнути серйозних зіткнень.

За даними пропагандистів, Канаані обмежився загальними фразами про заколот, зазначивши, що все, що відбувається, – внутрішні справи Росії.

Крім того, він заявив, що Іран підтримує верховенство закону в росії.

Нагадаємо, що ЗМІ раніше заявляли, що путін у суботу, 24 червня, екстрено виїхав з Москви на Валдай через бунт Євгена Пригожина. Російська влада спростовує це.

За даними пропагандистських ЗМІ, путін планує ліквідувати Пригожина та пообіцяти амністію «вагнерівцям».

Тим часом, перша доба заколоту Євгена Пригожина та його злочинного військового угруповання «Вагнер» проти злочинного режиму путіна та військово-політичного керівництва росії в особі Шойгу та Герасимова продовжуються. Що відомо про заколот Пригожина в рф - читайте в огляді «Слово і діло».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: