Кулеба вперше зустрівся з головою МЗС Туреччини: про що говорили

Читать на русском
Кулеба провів першу зустріч із новопризначеним очільником МЗС Туреччини Хаканом Фіданом у Лондоні на полях конференції з питань відновлення України.
Getty Images

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба в середу, 21 червня, провів першу зустріч із новопризначеним очільником МЗС Туреччини Хаканом Фіданом у Лондоні на полях конференції з питань відновлення України.

Про це керівник відомства повідомив у Twitter.

Згідно зі словами голови українського МЗС, він із турецьким колегою обговорив «широкий спектр сфер, у яких Україна та Туреччина можуть розвивати двосторонню співпрацю».

«Я підтвердив зацікавленість України у підтримці та розширенні Чорноморської зернової ініціативи, а також у мобілізації глобальної підтримки «формули миру», – додав Кулеба.

Нагадаємо, що у Лондоні 21 та 22 червня проходитиме міжнародна конференція, присвячена післявоєнному відновленню України — Ukraine Recovery Conference.

Президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн перед конференцією підтвердила, що Євросоюз у 2024-2027 роках надасть Україні 54,58 млрд доларів фінансової допомоги.

Раніше Кулеба прокоментував заяву Пєскова про майже повну «демілітаризацію» України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: