Кулеба прокоментував заяву Пєскова про майже повну «демілітаризацію» України

Читать на русском
Кулеба припустив, що у Москві незабаром можуть заявити про виконання інших так званих завдань, які поставив російський диктатор путін.
Фото: liga.net

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба прокоментував заяву речника Кремля Дмитра Пєскова про начебто «демілітаризацію» України.

Про це керівник відомства написав у Фейсбуці.

Кулеба припустив, що у Москві незабаром можуть заявити про виконання інших «завдань», які поставив російський диктатор путін.

«У наступних серіях: Фактично, усі задачі СВО виконані. Україна як член ЄС і НАТО не зможе напасти на росію, Крим більше не є тягарем для російського бюджету, нацисти залишилися лише в росії, а втрати російських солдатів та техніки в Україні, про які ми нікому не розкажемо, допомогли нам виправити помилки і зробити Росію сильнішою. Росія сильна як ніколи», - написав він.

При цьому, Кулеба зазначив, що надалі путін зможе пояснити росіянам і втрату Криму, і України загалом.

«Головне для партнерів - не боятися глобальних змін і не зупинятися у підтримці України. Життя без сучасної росії можливе. А ми щодня працюємо над новою зброєю для сил оборони України, над зміцненням світової коаліції на підтримку Формули миру і над відновленням України. Все це буде», - підсумував глава МЗС.

Нагадаємо, у кремлі заявили, що завдання країни-агресора з «демілітаризації» України нібито вже багато в чому виконано.

17 червня лідери країн Африки закликали путіна зупинити війну, проте той у відповідь перервав їхній виступ.

Також путін визнав, що цілі його вторгнення в Україну постійно змінюються.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: