Зеленський скликав засідання РНБО: що обговорюватимуть

Читать на русском
На засіданні планується розглянути питання подолання проявів корупції у системі правосуддя, а також будуть заслухані результати перевірки укриттів.
Укрінформ

Президент Володимир Зеленський скликає засідання Ради національної безпеки і оборони України на 23 червня.

Про це йдеться у повідомленні прес-центру РНБО.

Скільки укриттів у найбільших містах України та скільки з них реально готові до використанняСкільки у найбільших містах України заявлено укриттів та скільки з них реально готові до експлуатації – на інфографіці.

«23 червня 2023 року за дорученням Президента України Володимира Зеленського відбудеться засідання Ради національної безпеки і оборони України», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, на засіданні планується розглянути питання подолання проявів корупції у системі правосуддя, а також будуть заслухані результати перевірки готовності до роботи стаціонарних укриттів під час відбиття повітряних атак.

Відомо, що доповідачами будуть голова Служби безпеки Василь Малюк, міністр внутрішніх справ Ігор Клименко, міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олександр Камишін.

Зазначимо, що востаннє засідання РНБО було терміновим, Зеленський його скликав з приводу підриву росіянами Каховської ГЕС.

Нагадаємо, нещодавно у Києві закінчили перевірку укриттів. За результатами спеціальної комісії виявилось, що лише 15% придатні без суттєвих зауважень.

Також на інфографіці «Слово і діло» можна побачити, скільки укриттів є у найбільших містах України та скільки з них реально готові до використання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: