У Пентагоні розповіли, коли відбудеться наступне засідання у форматі «Рамштайн»

Читать на русском
Відомо, що на зустріч прибуде глава Пентагону Ллойд Остін та очільник Об'єднаного комітету керівників штабів збройних сил США генерал Марк Міллі.
armyinform

Наступне засідання Контактної групи з питань оборони України у форматі «Рамштайн» відбудеться наступного четверга, 15 червня, у Брюсселі.

Про це повідомив речник Пентагону Пет Райдер на брифінгу.

«Рамштайн»: яку допомогу отримувала Україна за підсумками зустрічей із союзникамиЯку військову допомогу отримувала Україна за підсумками засідань Контактної групи з оборони у форматі Рамштайн – на інфографіці.

Згідно з його словами, на зустріч прибуде глава Пентагону Ллойд Остін та очільник Об'єднаного комітету керівників штабів збройних сил США генерал Марк Міллі.

«Наступного тижня міністр Остін знову поїде до Брюсселя, де він та голова Об’єднаного комітету очільників штабів генерал Міллі проведуть очну зустріч Контактної групи з питань оборони України 15 червня, після чого відбудеться зустріч міністрів оборони країн НАТО 16 червня», - поінформував речник Пентагону.

Нагадаємо, у Пентагоні озвучили суму військової допомоги, передану Україні за підсумками всіх «Рамштайнів».

Також сьогодні Пентагон має намір оголосити про надання Україні довгострокового пакету військової допомоги на суму понад 2 мільярди доларів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: