Одещину атакують дрони-камікадзе, у місті звучать вибухи

Читать на русском
Вночі 15 червня росіяни атакували Одещину дронами-камікадзе. У місті лунають вибухи, працюють Сили ППО.

Уночі проти четверга, 15 червня, ворог атакував південь України дронами-камікадзе. В Одесі та області лунають вибухи.

У небі над Одещиною відбувається повітряний бій: українські сили протиповітряної оборони збивають ворожі цілі, які ворог спрямовує з моря. У місті та області звучать потужні вибухи. В одному з районів міста видно дим.

Громадянам слід перебувати у безпечних місцях до відбою тривог та не наближатися до вікон, оскільки можливе падіння уламків.

Атаки іранських дронів: скільки «шахедів» збивають сили ППОДинаміка знищення іранських дронів-камікадзе в Україні з вересня минулого року – на інфографіці.

Крім того, вибухи лунали у Кривому Розі Дніпропетровської області. Голова Ради оборони міста Олександр Вілкул закликав громадян нічого не знімати на фото та відео.

Ймовірно, мова йшла про роботу ППО.

Нагадаємо, вночі 15 червня росіяни атакували Україну дронами та ракетами, у більшості областей оголошували повітряну тривогу.

Одеса минулої ночі також потрапила під удар. У центрі міста пошкоджено бізнес-центр, навчальний заклад, житловий комплекс, заклади харчування, магазини, а також склад однієї з торгових мереж. Відомо про 3 загиблих та 13 поранених.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: