Ракетний удар по Одесі: загинуло 3 людей, багато поранених

Читать на русском
В Одесі внаслідок атаки пошкоджено бізнес-центр, навчальний заклад, житловий комплекс, заклади харчування, магазини та частково зруйновано склад однієї з торгових мереж. Відомо про трьох загиблих.
Фото: міськрада Одеси

Російські війська направили на Одесу 4 ракети «Калібр» із кораблів у Чорному морі. Внаслідок прильотів загинули 3 особи, 13 поранені.

Про це повідомляє оперативне командування «Південь».

«Внаслідок повітряного бою та вибуховою хвилею пошкоджено бізнесцентр, навчальний заклад, житловий комплекс, заклади харчування та магазини у центрі міста. Попередньо 6 людей отримали поранення», – йдеться у повідомленні.

Крім того, ракета влучила у складське приміщення однієї з торгових мереж, що спричинило руйнування 1000 кв.м і пожежу на площі 400 кв. м. Загинули 3 співробітники складу та 7 отримали поранення.

Під завалами можуть бути ще люди.

Нагадаємо, в ніч на 10 червня окупанти атакували Одесу та область ракетами та безпілотниками. Загинули 3 особи, ще 25 отримали поранення.

Вчора росіяни атакували Кривий Ріг ракетами, вони влучили по кількох мирних об'єктах у різних частинах міста, зокрема у п'ятиповерховий житловий будинок та продуктовий склад. В результаті загинули 11 людей.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: