Колаборанти та росіяни масово тікають із півночі окупованого Криму

Читать на русском
Колаборанти та росіяни масово їдуть із півночі Криму. Перші - вглиб півострова, другі ж додому - до російської федерації.
Getty Image

Колаборанти та росіяни масово їдуть із півночі Криму. Перші - вглиб півострова, другі ж додому - до російської федерації.

Про це повідомляє у Telegram-каналі партизанський рух «Атеш».

Утримання сухопутного коридору в Крим росіянами: довоєнні прогнози та реальністьСухопутний коридор у Крим – чого варте росії утримання окупованих територій і що прогнозували аналітики.

За їхніми словами, частина окупаційної адміністрації Армянська виїхала вглиб Криму, тоді як росіяни виїжджають із північних районів півострова назад до російської федерації.

«Особливо це помітно в Армянську та Джанкої», – зазначають у повідомленні.

Партизани також пишуть, що окупанти явно стривожилися рухом військ на півдні України та готуються до оборони, активно шукають диверсантів. Зокрема, правоохоронні органи загарбників посилюють контррозвідувальну діяльність на півострові – значно частіше стали перевіряти документи та машини, особливо у Джанкої та Армянську.

Напередодні писали, що росіяни посилили заходи безпеки на пунктах в’їзду на незаконно збудований Керченський міст. Все через зростання діяльності українського підпілля на півострові. Зокрема, зафіксували проведення більш ретельної перевірки особистих документів, та транспортних засобів.

При цьому українська розвідка стверджує, що загарбники готують техногенну катастрофу в тимчасово окупованому Криму.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: