Росіяни готують техногенну катастрофу в тимчасово окупованому Криму – розвідка

Читать на русском
В Армянську на півночі Кримського півострова, росіяни готують до евакуації як представників окупаційної адміністрації, так і місцеве населення.
blackseanews.net

В Армянську на півночі Кримського півострова, росіяни готують до евакуації як представників окупаційної адміністрації, так і місцеве населення.

Про це повідомляє українська розвідка у Telegram.

Утримання сухопутного коридору в Крим росіянами: довоєнні прогнози та реальністьСухопутний коридор у Крим – чого варте росії утримання окупованих територій і що прогнозували аналітики.

Через відсутність води у Північно-Кримському каналі внаслідок підриву Каховської ГЕС процеси виробництва на заводі «Кримський титан» в Армянську порушені до критичного рівня. Росіяни не можуть відновити роботу у мінімально належному режимі. У місті поширюється інформація про ймовірну зупинку підприємства.

Водночас, як наголошують розвідники, інженерні підрозділи окупаційної армії впродовж останніх декількох днів мінують цехи заводу, які наразі продовжують працювати, а також закладають вибухівку поблизу нього.

Теракт на «Кримському титані», до якого готуються загарбники, означатиме штучну техногенну катастрофу, жахливу за своїми наслідками.

«На холодильному обладнанні «Кримського титану» використовується близько 200 тонн технологічного аміаку. У випадку вибуху на заводі аміачна хмара, залежно від напрямку вітру, накриє прилеглі райони за пів години», – додають у повідомленні.

Під загрозою опиняться тимчасово окуповані Армянськ, Красноперекопський район та південні райони Херсонщини.

Раніше повідомляли, що у Криму зовсім скоро можуть виникнути проблеми з доступом до прісної води після підриву окупантами Каховської ГЕС.

Також писали, що росіяни віддали розпорядження адміністраціям на півночі тимчасово окупованого півострова готуватися до «евакуації».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: