Обстріли Сумщини: в області за останню добу зафіксовано 55 вибухів

Читать на русском
Обстрілів зазнали Юнаківська, Есманська, Краснопільська, Ворожбянська, Новослобідська, Білопільська та Великописарівська громади.
Ілюстративнефото: ТСН

Протягом минулої доби, 12 червня, російські окупаційні війська здійснили 12 обстрілів Сумської області, при цьому зафіксовано 55 вибухів. Внаслідок цього були атаковані 7 територіальних громад.

Про це Сумська обласна військова адміністрація повідомляє на сторінці в Telegram.

Зазначається, що протягом понеділка, 12 червня, війська росії обстрілювали Юнаківську, Есманську, Краснопільську, Ворожбянську, Новослобідську, Білопільську та Великописарівську громади. Тут були зафіксовані 55 вибухів.

По території Юнаківської громади росіяни били із САУ (1 вибух).

Есманську громаду також обстрілювали з артилерії (5 вибухів). Тут було пошкоджено виробничі приміщення приватного підприємства, лінія електропередач.

По території Краснопільської громади війська рф били з артилерії (4 вибухи) та АГС (20 вибухів).

Ворожбянська громада була обстріляна ворогом зі ствольної артилерії (4 вибухи). На територію Новослобідської громади росіяни скинули 7 мін.

Війська рф обстрілювали з мінометів територію Білопільської громади (7 вибухів).

Під мінометний обстріл потрапила і Великописарівська громада (2 вибухи). В результаті було пошкоджено 1 приватний житловий будинок, гараж та ЛЕП.

Нагадаємо, що російські окупаційні війська обстріляли Костянтинівку в Донецькій області. Внаслідок ворожої атаки загинула одна людина, ще двоє дістали поранення.

Також окупанти перемістили у Брянську область рф берегові ракетні комплекси Бал та планують ними обстрілювати українські міста.

Раніше ми повідомляли, що люди, які постраждали 11 червня у результаті обстрілу військовими рф евакуаційного човна на Херсонщині, перебувають у важкому стані та у стані середньої важкості.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: