Обстріл човна з евакуйованими: кількість постраждалих стрімко зросла

Читать на русском
За останніми даними, в результаті обстрілу загинули троє людей, при цьому ще 23 особи отримали поранення різного ступеня тяжкості.
Фото: t.me/shtab_kakhovska_hes

Офіс Генерального прокурора України розпочав розслідування за фактом обстрілу окупантами цивільних під час евакуації на Херсонщині.

Про це повідомили у пресслужбі ОГП.

Росіяни вишукують у соцмережах місця збору людей на Херсонщині, щоб атакувати їх – ГуменюкОкупанти продовжують обстріли Херсонщини, намагаючись влучити в пункти евакуації жителів, що постраждали від затоплення внаслідок підриву Каховської ГЕС.

За останніми даними, в результаті обстрілу загинули троє людей, при цьому ще 23 особи отримали поранення різного ступеня тяжкості.

В Офісі генпрокурора не виключили, що кількість постраждалих може збільшитись.

«За процесуального керівництва Херсонської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України)», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні, 11 червня, російські військові атакували човен із цивільними, під час їхньої евакуації з лівого берега Херсонської області. Спочатку повідомлялося про три жертви та 13 постраждалих.

Варто зазначити, що в неділю, 11 червня, російські окупанти також скинули дві керовані авіабомби на селище Козацьке Херсонської області. Одна потрапила поряд із п'ятиповерхівкою, інша – поблизу дитячого садка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: