У Херсоні планують подовжити комендантську годину: у МВС назвали причину

Читать на русском
У МВС наголосили, що це необхідно зробити для оперативної ліквідації всіх подальших наслідків підриву Каховської гідроелектростанції.
Фото: t.me/mvs_ukraine

Міністерство внутрішніх справ ініціює подовження режиму комендантської години у Херсоні.

Із такою заявою виступив голова МВС Ігор Клименко.

Рівень води у затоплених населених пунктах Херсонщини знизився ще на 64 сантиметриРівень води у затоплених населених пунктах Херсонської області продовжує знижуватись і зараз становить 3,29 метра.

Він наголосив, що це необхідно зробити для оперативної ліквідації всіх подальших наслідків підриву Каховської гідроелектростанції.

«Рівень води падає стрімко. З'являються дахи автомобілів, дерева, металеві конструкції, сміття. Є завдання це все швидко прибрати. До міста надішлють додаткові сили комунальників з інших регіонів, а також спеціальну техніку», – уточнили у відомстві.

На засіданні Штабу заступник голови МОЗ Ігор Кузін також повідомив, що станом на сьогодні у місті не зафіксовано спалаху інфекційних захворювань, а централізована вода відповідає всім нормам.

«Щодня проводять відбір майже 150 проб води – питної та річкової. Проте мешканцям постраждалих громад не радять використовувати воду з колодязів, необхідно проводити знезараження питної води. Купання у водоймах суворо заборонено», – йдеться у заяві МВС.

Нагадаємо, вчора, 11 червня, російські військові атакували човен із цивільними, під час їхньої евакуації з лівого берега Херсонської області. Спочатку повідомлялося про три жертви та 13 постраждалих. Згодом стало відомо, що кількість поранених зросла до 23 людей.

Раніше повідомлялося, що загальна кількість загиблих внаслідок підриву Каховської ГЕС зросла до 10-ти.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: