Резніков анонсував чергове засідання «Рамштайну»

Читать на русском
Наступного тижня відбудеться чергова зустріч міністрів оборони у форматі «Рамштайн», під час якої обговорюватимуть збільшення ППО в Україні.
armyinform.com.ua

Наступного тижня відбудеться чергова зустріч міністрів оборони у форматі «Рамштайн», під час якої обговорюватимуть збільшення ППО в Україні.

Про це написав міністр оборони Олексій Резніков у Fecebook.

Міністр наголошує, що зміцнення ППО залишається пріоритетом України №1.

«Рамштайн»: яку допомогу отримувала Україна за підсумками зустрічей із союзникамиЯку військову допомогу отримувала Україна за підсумками засідань Контактної групи з оборони у форматі Рамштайн – на інфографіці.

«Зміцнення ППО/ПРО залишається нашим пріоритетом №1. Наземні системи - від ПЗРК то потужних батарей - та ракети до них незмінно у фокусі. Про це, зокрема, ми будемо говорити з колегами на черговій зустрічі у форматі «Рамштайн» наступного тижня», – повідомив Резніков.

Він також наголосив, що рішення, які сьогодні ухвалюють українські партнери щодо літаків є важливим етапом, але не кінцем шляху. Резніков додає, що знадобиться час, ресурси й багато дуже кваліфікованої праці, доки українське небо стане безпечнішим.

Нагадаємо, Єнс Столтенберг повідомив, що НАТО обговорить питання передачі Україні західних винищувачів у червні.

Як сказав радник глави Міноборони, Україна хоче одержати від союзників від 40 до 50 американських винищувачів F-16.

Білий дім поки не збирається передавати Україні F-16, але, можливо, дозволить зробити це іншим країнам, які мають на озброєнні американські літаки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: