Зеленський на Ставці обговорив результати зустрічі у форматі «Рамштайн»

Читать на русском
Під час засідання  учасниками також  було актуалізувано інформацію щодо ситуації на полі бою, зокрема на найскладніших напрямках.
Офіс президента

У вівторок, 25 квітня, президент Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки верховного головнокомандувача.

Про це глава держави повідомив у Telegram.

«Рамштайн»: яку допомогу отримувала Україна за підсумками зустрічей із союзникамиЯку військову допомогу отримувала Україна за підсумками засідань Контактної групи з оборони у форматі Рамштайн – на інфографіці.

Під час засідання учасниками було актуалізувано інформацію щодо ситуації на полі бою, зокрема на найскладніших напрямках.

«Командувачі оперативно-стратегічних угруповань військ «Хортиця», «Таврія», «Одеса», «Північ» доповіли про перебіг бойових дій на ділянках фронту в межах їхньої відповідальності. Кожен із напрямків оборони України є важливим. Не маємо права, щоб Україна мала слабкі місця», - повідомив Зеленський.

Також президент зазначив, що на Ставці підбили підсумки та розглянули результати чергової зустрічі у форматі «Рамштайн».

«Україна та її сили оборони безупинно стають сильнішими. Але маємо прискорювати темпи постачання зброї, адже кожен день затримки – це життя наших бійців», - наголосив він.

Окремо було обговорено питання комплектування особовим складом і технікою новостворених бригад.

«Бійці мають бути забезпечені всім необхідним задля найякіснішого виконання завдань командування з наближення нашої перемоги», - підсумував Зеленський.

Нагадаємо, під час минулого засідання Ставки учасники говорили про запуск виробництва зброї в Україні.

Раніше повідомлялося, що 24 квітня Зеленський відвідав Житомирську область.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: