Путін заявив про початок українського контрнаступу

Читать на русском
Керівник країни-агресора наголошує, що окупаційні війська нібито відбивають атаки українських захисників.
Слово і діло

Російський диктатор володимир путін заговорив про нібито початок контрнаступу українських військових і при цьому країні-агресору не вистачає сучасних озброєнь.

Про це йдеться у заяві путіна, яку цитує російське пропагандистське агентство «РИА Новости».

ЗСУ провели короткий, але значний наступ на Запорізькому напрямку – ISWЯк зазначили в ISW, контрнаступ України, ймовірно, складатиметься з багатьох подібних заходів різного масштабу.

«Можна абсолютно точно констатувати, що цей наступ почався. Про це свідчить використання стратегічних резервів української армії. Але на жодній із ділянок бойових дій українські війська не досягли поставлених перед ними завдань», - сказав він.

Також керівник країни-агресора наголошує, що окупаційні війська нібито «відбивають атаки українських захисників».

При цьому, путін визнав, що росіянам не вистачає сучасних озброєнь. Диктатор додав, що оборонно-промисловий комплекс країни-агресора нібито розвивається швидко, і «всі поставлені перед оборонкою завдання будуть безумовно виконані».

Нагадаємо, видання The Washington Post заявило, що у четвер, 8 червня, Збройні сили України розпочали контрнаступ проти російських окупантів.

днями президент Володимир Зеленський запевнив, що Україна вже готова до контрнаступу.

А в Міноборони України опублікували ролик, у якому ЗСУ закликають дотримуватися тиші. Це відео показали на кримському телебаченні.

При цьому вчора секретар РНБО Олексій Данилов заявив, що Україна ще не розпочинала контрнаступу. За його словами, коли Сили оборони України підуть у наступ, тоді це все побачать.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: