Трагедія біля укриття у Києві: суд обрав запобіжний захід підозрюваним

Читать на русском
Голосіївський суд Києва обрав запобіжний захід підозрюваним в справі про закрите укриття в поліклініці Деснянського району Києва, біля якого загинули троє людей.
Укрінформ

Голосіївський суд Києва обрав запобіжний захід підозрюваним в справі про закрите укриття в поліклініці Деснянського району Києва під час масштабного обстрілу росії - саме там в ніч на 1 червня загинули троє людей. Вони бігли до укриття, яке було виявилося зачиненим.

Про це повідомляє видання «Суспільне».

Як зазначається, суд обрав для охоронця поліклініки Вадима Мошкіна запобіжний захід тримання під вартою на 2 місяці без права на заставу. Чоловік визнав свою вину. За його словами, під час повітряної тривоги «він не встиг впустити людей в укриття».

Керівника поліклініки Олега Шугалевича Голосіївський суд відправив під цілодобовий домашній арешт.

Заступника директора поліклініки з технічної частини Василя Десика суд залишив під цілодобовим домашнім арештом на 2 місяці.

Водночас, заступницю голови Деснянської районної адміністрації Ірину Алексеєнко підозрюють в службовій недбалості, що спричинила смерть людей. Жінка, зі свого боку, заперечує провину, оскільки, за її словами, контроль за станом укриттів не входив до її обов'язків.

Суд відправив Алексеєнко під цілодобовий домашній арешт.

Нагадаємо, у Деснянському районі Києва під час ракетної атаки загинули троє людей, які не змогли потрапити до укриття у поліклініці.

Раніше повідомлялося, що президент Володимир Зеленський доручив міністрам провести повну ревізію всіх захисних споруд в Україні. На це він дав десять днів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: