Патрульна поліція у Києві контролюватиме роботу укриттів уночі

Читать на русском
У Києві патрульна поліція допоможе контролювати роботу укриттів уночі, перевіряючи, чи відчинені вони у повітряну тривогу.
Укрінформ

У Києві патрульна поліція допоможе контролювати роботу укриттів уночі, перевіряючи, чи відчинені вони у повітряну тривогу.

Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко у Telegram.

Правоохоронці об’їжджатимуть у комендантську годину під час повітряної тривоги укриття, що є на мапі міста і перевірятимуть, чи вони відчинені. Та оперативно передаватимуть інформацію міським службам.

За словами Кличко, у кожному районі міста відповідальність за роботу укриттів несуть керівники установ, де розташовані укриття, і глави районів.

«Глави РДА відповідальні за доступ і облаштування укриттів, які нанесені на мапу укриттів столиці.Всі глави районів отримали доручення ще раз перевірити всі укриття», – додав мер.

Наразі на території в Деснянському районі столиці, де вночі під час тривоги загинули троє людей працюють правоохоронці. Слідство встановлює, чи відчиненим було укриття, бо, за інформацією рятувальників, після пошкодження поліклініки, з неї виводили групу людей.

Відзначимо, що у цьому районі пошкоджені три школи, дитячий садочок, 6 будинків та поліцейський відділок. Загалом, внаслідок нічного обстрілу столиці постраждали 19 людей. З них троє загинули, в тому числі одна дитина. Відомо, що 9 осіб госпіталізували, одна з них - у тяжкому стані.

Нагадаємо, росія в ніч на 1 червня атакувала Київ 10 балістичними та крилатими ракетами типу «Іскандер». Усі вони були збиті.

Також писали, що фахівці Департаменту муніципальної безпеки виїхали до поліклініки в Деснянському районі, де з'ясовують, чому там цієї ночі не було доступу до укриття.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: