Росія вирішила оголосити в розшук ще двох ексміністрів оборони України та ексглаву Генштабу

Читать на русском
Росія продовжує оголошувати у розшук українських нинішніх та колишніх військових керівників. Сьогодні на черзі – Степан Полторак, Валерій Гелетей та Віктор Муженко.
Полторак та МуженкоReuters

Міністерство внутрішніх справ росії оголосило у розшук колишніх міністрів оборони України Степана Полторака та Валерія Гелетея, а також колишнього начальника Генштабу Віктора Муженка.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Кого з українських політиків та чиновників заочно «заарештовували» росіяниРосійські суди, окрім Кирила Буданова, незаконно заочно заарештовували Ірину Верещук, Еміну Джапарову, Арсена Авакова та інших українських політиків та топчиновників.

Їх звинувачують у «геноциді цивільного російськомовного населення на Донбасі». За якою саме статтею росія розшукує трьох колишніх українських чиновників – невідомо.

Нагадаємо, напередодні росія оголосила у розшук головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного, командувача Об'єднаних сил ЗСУ Сергія Наєва та командувача Сухопутних військ України Олександра Сирського.

Увечері стало відомо, що російське МВС «шукає» ще кількох воєначальників України: заступників голови Генштабу Ігоря Колесника та Олександра Локоту, а також заступника командувача Сухопутних військ України Андрія Грищенка.

У квітні російський суд «заочно заарештував» керівника Головного управління розвідки України Кирила Буданова. Раніше його звинуватили в організації теракту на Керченському мосту.

На інфографіці «Слово і діло» – когось із українських політиків та чиновників заочно «арештовували» росіяни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: