Окрім Залужного, рф оголосила у розшук ще двох генералів ЗСУ

Читать на русском
Росія почала оголошувати у розшук представників військового командування України, на тлі масової атаки дронів на Москву.
Главком

Російські правоохоронці вирішили оголосити у розшук командувача Об'єднаних Сил ЗСУ, генерал-лейтенанта Сергія Наєва. Також у розшук правоохоронці країни-агресора оголосили командувача Сухопутних військ ЗСУ Олександра Сирського.

Про це повідомляє російське видання ТАСС, з посиланням на дані МВС країни-агресора.

Згідно з інформацією відомства країни-агресора, Наєва оголошено в розшук за статтею Кримінального кодексу рф. При цьому за якою саме - не уточнюється.

Як зазначається відкритій базі розшуку МВС рф, відомство оголосило в розшук командувача Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-полковника Олександра Сирського.

В Слідчому комітеті пояснили, що Сирського заочно звинуватили в організації обстрілів мирного населення та цивільних об'єктів.

Нагадаємо, що у вівторок, 30 травня, росія оголосила у розшук головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного.

Раніше правоохоронні органи країни-окупанта оголосили у розшук командувача Військово-морських сил ЗСУ віце-адмірала Олексія Неїжпапу.

А 21 квітня суд Москви заочно заарештував керівника ГУР Кирила Буданова. Окупанти завели на розвідника справу про «тероризм».

Кирило Буданов відреагував на свій заочний арешт із гумором.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: