Данілов спрогнозував, з яких територій розпочнеться розпад росії

Читать на русском
Процес розпаду росії почнеться з Кавказу, оскільки там є території, які не мають до рф жодного відношення, сказав Данілов.
Фото: Радіо Свобода

Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов вважає, що процес розпаду росії розпочнеться з Кавказу.

Таку думку він висловив у інтерв'ю DW.

Які території ризикує втратити росія після поразки у війні проти УкраїниЯкі території може втратити росія після поразки у війні проти України – на карті Слово і діло, зібраній за даними, які раніше оприлюднювала розвідка.

«Розпад буде, і почнеться все це з Кавказу, тому що є території, які до росії не мають жодного відношення. Перш за все, це «країни», які є на Кавказі, це Ічкерія, це Дагестан і Інгушетія, і там ще буде ряд інших утворень. Крім того, є Татарстан, який піде своїм власним шляхом», – сказав він.

До цих процесів, додав Данілов, призведе ізоляція, в яку поставив себе путін через свої «недолугі рішення».

Нагадаємо, у квітні керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов сказав, що настав момент для краху росії.

У лютому володимир путін вперше заговорив, що в майбутньому російську федерацію може очікувати розпад, а російський народ поділиться на окремі нації.

Експерти прогнозують розпад росії або перетворення на failed state до 2033 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: