Президент провів виїзне засідання Ставки: що обговорювали

Читать на русском
Президент заслухав доповіді командувачів про обстановку на Одещині та функціонування зернового коридору. Окрім того, на Ставці обговорили поточну ситуацію на фронтах.
Фото: Офіс президента України

Президент Володимир Зеленський під час робочого візиту до Одеської області провів виїзне засідання Ставки Верховного головнокомандувача.

Про це глава держави розповів у своєму Telegram-каналі.

Президент заслухав доповіді командувача СУВ «Одеса» Едуарда Москальова про оперативну ситуацію в зоні його відповідальності, а також командувача ВМС Олексія Неїжпапи – про захист прибережної інфраструктури та функціонування зернового коридору.

Окрім того, на Ставці обговорили поточну ситуацію на фронтах.

«Доповіді Генштабу та Міноборони. Звіти командувачів. Нашим силам вдалося стабілізувати ситуацію на Хортиці, повідомив генерал Сирський», – зазначив Зеленський.

На засіданні також виступили голова ГУР Кирило Буданов та керівник СБУ Василь Малюк. Президент не став розголошувати подробиці їхніх доповідей.

Нагадаємо, Зеленський приїхав до Одеської області 31 травня. Під час поїздки він провів нараду з керівництвом регіону, де представив нового голову місцевої ОВА Олега Кіпера.

Попереднє засідання Ставки відбулося 29 травня. Учасники обговорили підготовку нових бригад ЗСУ та роботу протиповітряної оборони.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: