Зеленський провів засідання Ставки: обговорили підготовку нових бригад та роботу ППО

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський знову збирав Ставку Верховного головнокомандувача. За словами глави держави, на засіданні порушувалися три питання.
Фото: Офіс президента України

Президент Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки Верховного головнокомандувача.

Про це глава держави повідомив у своєму Telegram-каналі.

15 місяців повномасштабної російської агресії: що обіцяє ЗеленськийЗеленський за останній місяць обіцяв провести саміт миру, працювати над створенням спеціального трибуналу та отримання винищувачів F-16.

«Щойно завершив Ставку. Важливі питання. Важливі рішення. Головне – терміни. А найголовніше – щодо термінів є відповіді», – написав Зеленський.

За його словами, на засіданні порушувалися три питання. Перший – ситуація на фронті. Зеленський заслухав доповіді військового командування щодо спільної оперативної ситуації та окремих напрямків.

«Питання друге: комплектування нових наступальних бригад та забезпечення швидкої логістики. Доповіді Міноборони, Мінінфраструктури та Мінстратегпрому», – зазначив Зеленський.

Також на засіданні говорили про роботу ППО, нові контракти на постачання додаткових ракет та додаткових засобів протиповітряної оборони.

Нагадаємо, попереднє засідання Ставки відбулося 26 травня. Зеленський заслухав доповіді військового командування, а також анонсував «дуже важливі кроки».

Раніше повідомлялося, що президент ввів у дію нові санкції РНБО. До списку потрапили 51 фізична та 220 юридичних осіб.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: