Україною шириться повітряна тривога, у Києві чутно вибухи (доповнено)

Читать на русском
Окрім Києва, про загрозу повітряної атаки повідомили у центральних та північних областях, а саме: у Київській, Чернігівській, Черкаській та Кіровоградскій областях.
https://alerts.in.ua/

В ніч проти вівторка, 30 травня, у низці північних областей України пролунав сигнал повітряної тривоги. На Київщині лунають вибухи, повідомляють про роботу ППО.

Про це повідомляють новинні Телеграм-канали, а також пресслужба Київської міської військової адміністрації.

Громадян попереджають про загрозу атаки ворожих Шахедів, рух яких моніторингові групи фіксують у низці областей.

Зазначимо, що станом на 02:25 окрім Києва, про загрозу повітряної атаки повідомили у центральних та північних областях, а саме: у Київській, Чернігівській, Черкаській та Кіровоградскій областях, а також Нікопольському районі Дніпропетровщини.

Як повідомляють Телеграм-канали, за попередніми даними Київщину, вкотре атакують безпілотниками. Минулої ночі регіон та столиця зазнали масштабної атаки ворожими БПлА.

У столиці сигнал тривоги спрацював о 02:06, а перші вибухи прогриміли о 02:23.

В обласних військових адміністраціях закликають мешканців зазначених областей залишатися в укриттях та дотримуватись правил інформаційної тиші.

Згодом мер Віталій Кличко написав, що після звуку вибухів до Подільського району столиці на виклик направляються всі служби.

Також екстрені служби прямують у Голосіївський район міста.

Станом на 02:50 стало відомо, що через падіння уламків палає приватний будинок у Дарницькому районі.

Нагадаємо, вранці 29 травня країна-окупант атакувала Київ балістичними ракетами. Усі повітряні цілі були знищені засобами ППО.

А в ніч проти 29 травня над Києвом українські захисники знищили понад 40 повітряних ворожих цілей. На щастя, обійшлося без критичних руйнувань, загиблих та постраждалих.

Також поліція затримала чоловіків, які знімали роботу ППО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: