Маляр пояснила мету російських щоденних атак на Київ

Читать на русском
Росіяни ведуть, зокрема, психологічну війну, запускаючи ракети по цивільних об’єктах в центрі Києва, кажуть у Міноборони.
koda.gov.ua

Росіяни ведуть, зокрема, психологічну війну, запускаючи ракети по цивільних об’єктах в центрі Києва.

Про це повідомили заступник міністра оборони України Ганна Маляр у Telegram.

Вона зазначила, що росія має задачу максимально підірвати психологічну стійкість та єдність українців.

«Вони це роблять військовими та інформаційними методами. Приміром, запускати ракети по цивільних об’єктах в центрі Києва - це зброя, яка використовується з психологічною метою. Насамперед, щоб залякати», – йдеться у повідомленні.

Маляр каже, що паралельно з ракетною атакою, за пару годин до пуску, почалась інформаційно-психологічна атака. Чергова дискредитація військово-політичного керівництва.

«Київ для українців не просто столиця, а символ незламності та опору. Тому, вдарити по Києву для ворога - це показати вразливість нашого символа стійкості. Ворог прагне, щоб підсвідомо в українців склалось враження беззахисності столиці», – пояснила заступниця міністра.

Нагадаємо, вранці 29 травня країна-окупант атакувала Київ балістичними ракетами. Усі повітряні цілі були знищені засобами ППО.

А в ніч проти 29 травня над Києвом українські захисники знищили понад 40 повітряних ворожих цілей. На щастя, обійшлося без критичних руйнувань, загиблих та постраждалих.

Також поліція затримала чоловіків, які знімали роботу ППО.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: