Буданов анонсував жорстку відповідь на сьогоднішні удари рф по Києву

Читать на русском
Начальник ГУР відреагував на російську атаку на Київ балістичними ракетами. Він зазначив, що відповідь України на тероризм з боку росії не забариться.
Фото: pravda.com.ua

Начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов відреагував на російську атаку на Київ балістичними ракетами.

Заява була опублікована у Telegram-каналі розвідувального відомства.

Повітряні атаки на столицю: як росія в травні била по Києву ракетами та дронамиКиїв із початку травня пережив уже вісім повітряних атак росіян. Подробиці – на інфографіці.

Буданов зазначив, що чергова спроба терористичних дій Росії проти України зазнала невдачі.

«Усі ті, хто в рф до сих пір вірили, вірять чи, може, мріють про те, що зможуть залякати Україну, я хочу вас засмутити ― це не так: усі як перебували, так і перебувають на своїх робочих місцях і продовжують виконувати свою роботу», - заявив Буданов.

Глава ГУР додав, що відповідь України на тероризм з боку росії не змусить себе чекати.

«Усі ті, хто намагався нас залякати, мріючи, що це принесе якийсь ефект, ― ви дуже скоро про це пошкодуєте. Наша відповідь не забариться. Скоро всі все побачать», ― наголосив керівник військової розвідки.

Нагадаємо, вранці 29 травня країна-окупант атакувала Київ балістичними ракетами. Усі повітряні цілі були знищені засобами ППО.

А в ніч проти 29 травня над Києвом українські захисники знищили понад 40 повітряних ворожих цілей. На щастя, обійшлося без критичних руйнувань, загиблих та постраждалих.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: