Обстріл Києва: поліція затримала чоловіків, які знімали роботу ППО

Читать на русском
У Києві правоохоронці затримали двох чоловіків, котрі знімали роботу ППО. Порушників доставили до Святошинського управління поліції.
Нацполіція

У понеділок, 29 травня, у Києві правоохоронці затримали двох чоловіків, які фільмували роботу ППО.

Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції.

Зазначається, що порушників доставили до Святошинського управління поліції, де з ними поспілкувалися оперативні співробітники. Наразі їх передано співробітникам Служби безпеки України для з’ясування обставин.

«Сьогодні до поліції Києва на спецлінію 102 надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що двоє невідомих чоловіків знімали роботу ППО. На місце події негайно було направлено патрульних поліцейських та співробітників карного розшуку»,– йдеться у повідомленні.

Правоохоронці розповідають, що 23-річного хлопця знайшли на одній із вулиць Святошинського району Києва.

«Для пошуку іншого у столиці була введена спеціальна поліцейська операція. Вже за пів години 26-річного керманича «БМВ» правоохоронці зупинили на вулиці Ушакова», – додали у Нацполіції.

Там також нагадали про заборону фото та відеофіксації роботи ППО.

Нагадаємо, вранці 29 травня країна-окупант атакувала Київ балістичними ракетами. Усі повітряні цілі були знищені засобами ППО.

А в ніч проти 29 травня над Києвом українські захисники знищили понад 40 повітряних ворожих цілей. На щастя, обійшлося без критичних руйнувань, загиблих та постраждалих.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: