Зеленський оголосив про створення Корпусу морської піхоти

Читать на русском
Президент України ухвалив рішення щодо збільшення потенціалу української морської піхоти. Він також подякував військовим за наближення перемоги.
Офіс президента

Президент України Володимир Зеленський ухвалив рішення про збільшення потенціалу української морської піхоти, тим самим створив Корпус морської піхоти.

Про це повідомляє пресслужба ОП.

«Сьогодні маю честь оголосити, що ухвалено рішення значно збільшити потенціал української морської піхоти – створити Корпус морської піхоти. Держава робитиме все для розвитку важливого, міцного роду військ. Для оснащення нашої піхоти сучасною зброєю, технікою та для створення нових бригад морської піхоти України», – сказав Зеленський.

Він також подякував військовим за наближення перемоги.

«Особливий день. Особливий для всіх громадян України. День особливої відваги, стійкості, сили, які мають бійці морської піхоти України. Дякую кожному воїну за те, що ви робите все ближчою найголовнішу сторінку нашої держави. Це сторінка справедливої української перемоги. Слава вам – усім морським піхотинцям України», – йдеться у повідомленні.

Крім того, Зеленський відзначив захисників України державними нагородами.

Нагадаємо, 23 травня президент України Володимир Зеленський приїхав на одну з ділянок фронту, щоб привітати бійців із Днем морської піхоти.

А 18 квітня Володимир Зеленський у ході робочої поїздки до Донецької області відвідав передові позиції українських воїнів в Авдіївці.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: