У Міноборони повідомили про зниження інтенсивності боїв у районі Бахмута

Читать на русском
Силам оборони вдається поступово просуватися на флангах. Маляр також зазначила, що ЗСУ контролюють деяку частину району «Літак» у південно-західній частині міста.
Фото: УНІАН

Інтенсивність боїв на флангах у передмісті Бахмута знижується, а самому місті спостерігається зменшення кількості ворожих штурмових дій.

Про це повідомила заступник міністра оборони Ганна Маляр у своєму Telegram-каналі.

Пригожин заявив, що ПВК «Вагнера» втратила понад 20 тисяч бійців у боях за БахмутБлизько 20% із 50 000 російських в'язнів, залучених до війни, загинули в Бахмуті. Москва надає зовсім інші цифри.

За її словами, це не означає, що російські військові слабшають.

«Навпаки – ворог намагається посилитися на флангах і робить ставку на артилерійський вогонь, роблячи постійні обстріли. У місті Бахмут знижено кількість ворожих штурмових дій, ворог здійснює заміну підрозділів», – розповіла Маляр.

Водночас Силам оборони вдається потроху просуватися на флангах. Маляр також додала, що ЗСУ контролюють деяку частину району «Літак» у південно-західній частині міста.

Нагадаємо, вчора секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що стратегічна оборонна операція у Бахмуті була успішною для України.

Раніше ЗМІ припустили, що «піррова перемога» росіян у Бахмуті не наблизить їх до кінцевої мети путіна.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: