У ДБР підтвердили інформацію про те, що суддя збив на блокпосту нацгвардійця

Читать на русском
Суддя, який на смерть збив військового на блокпосту, відмовився від огляду на стан сп'яніння. ДБР проводить розслідування.
Фото: ДБР

У Державному бюро розслідувань підтвердили, що вночі на блокпосту у Києві суддя на смерть збив військовослужбовця Національної гвардії.

Коментар оприлюднено на сайті ДБР.

ДТП в Україні: резонансні випадки з наїздом на пішоходівУ Києві лише за жовтень було кілька випадків, коли пішоходи гинули або були травмовані внаслідок ДТП.

«За попередньою інформацією, 26 травня близько опівночі суддя за кермом автомобіля скоїв наїзд на військовослужбовця Національної гвардії України. У результаті ДТП нацгвардієць від отриманих травм загинув на місці. Суддю затримано. Від проведення огляду на стан сп’яніння в закладі охорони здоров’я він відмовився. Вживаються процесуальні заходи щодо примусового відібрання біологічних зразків у судді», – йдеться у повідомленні.

У ДБР повідомили, що досудове розслідування розпочато за статтею порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатації транспорту особами у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння, якщо вони спричинили смерть потерпілого (ч. 3 ст. 286-1 КК України).

Зазначимо, за інформацією ЗМІ, йдеться про голову Макарівського районного суду Київської області Олексія Тандира.

Нагадаємо, днями правоохоронці повідомили про підозру депутатці Київської міської ради, яка у стані наркотичного сп'яніння збила людину на пішохідному переході.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: