Депутатку Київради підозрюють у ДТП під наркотиками: подробиці

Читать на русском
Інцидент стався у Оболонському районі Києва. Підозрювана, керуючи автомобілем Volkswagen Polo, здійснила наїзд на жінку на пішохідному переході.
Фото: Shutterstock

Правоохоронці повідомили про підозру депутатці Київської міської ради.

Про це розповіли у пресслужбі столичної прокуратури.

За даними слідства, депутатка у стані наркотичного сп'яніння збила людину на пішохідному переході.

Інцидент трапився ще у листопаді минулого року в Оболонському районі Києва. Підозрювана, керуючи автомобілем Volkswagen Polo, не змогла оцінити зміну дорожньої обстановки та здійснила наїзд на жінку-пішохода.

«Внаслідок ДТП постраждала отримала переломи плечової кістки та щелепи з травматичною екстракцією зубів, переломи кінцівок, закриту черепно-мозкову травму та інші ушкодження», – розповіли у прокуратурі.

Наразі депутатці загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами терміном від 5 до 8 років.

У вівторок, 23 травня 2023 року, суд обрав їй запобіжний захід у вигляді домашнього арешту в період часу з 20:00 до 06:00 терміном на 2 місяці. Прокуратура оскаржуватиме це рішення.

Нагадаємо, у березні народний депутат України Володимир Гевко потрапив у ДТП, внаслідок якого загинула людина. Пристрій «Драгер» показав, що нардеп був тверезим на момент аварії.

А у серпні 2021 року у ДТП потрапив народний колишній депутат від фракції «Слуга народу» Олександр Трухін. У лютому цього року він визнав свою провину та склав мандат.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: