Нардеп від «Слуги народу» став учасником смертельної ДТП

Читать на русском
Народний депутат від Слуги народу Володимир Гевко став учасником ДТП, внаслідок якої загинула людина.

Народний депутат України Володимир Гевко потрапив у дорожньо-транспортну пригоду, в результаті якої загинула людина.

Про це він написав у Facebook.

Гевко, який представляє Тернопільську область, опублікував заяву, в якій висловив співчуття і пообіцяв співпрацювати зі слідством.

«Сьогодні трапилася дорожньо-транспортна пригода, яка закінчилася трагедією. Одним з учасників цього жахливого інциденту був я, іншого лікарі, на жаль, врятувати не змогли», – написав Гевко.

Також депутат запевнив, що з перших хвилин ДТП співпрацює зі слідством.

«Я зі свого боку пройшов усі перевірки на алкоголь і наркотики, здав усі необхідні аналізи і надалі буду брати участь у всіх слідчих та процесуальних діях», – підкреслив він.

Особа потерпілого і точне місце аварії не розголошуються. У своїй заяві Гевко підкреслив, що глибоко засмучений інцидентом і готовий надавати підтримку родині жертви.

Зазначимо, Володимир Гевко є членом правлячої партії «Слуга народу» і заступником голови бюджетного комітету. Був обраний безпартійним кандидатом у 2019 році і приєднався до «Слуги народу» пізніше того ж року.

Розслідування інциденту триває, і очікується, що подальші подробиці з’являться найближчими днями.

Нагадаємо, 23 серпня 2021 року народний депутат фракції «Слуга народу» Олександр Трухін потрапив у ДТП. За даними ЗМІ, нардеп був п'яним і спровокував аварію дорогою з Полтави до Києва. За тиждень після ДТП нардеп заявив, що не перебував за кермом і співпрацював із поліцейськими при оформленні протоколів.

Також повідомлялося, що 14 вересня 2022 року кортеж Володимира Зеленського, повертаючись із візиту до Харківської області, потрапив в аварію у Києві.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: